Kamen 1/4 2024 - intuicija

Kamen 1/4 2024 - intuicija

Oj,

kako ste? Kako ste doživljali konec 2023 in pričakali 2024? Midva morava priznati, da je za nama izredno naporen zaključek leta - november in december je bil čas intenzivnega dela in refleksije. Kje sva in kam želiva; vprašanji, ki nimata nikakršne zanesljivosti, vse, kar prevajata skozi tančice svetov, je želja, vizija in intuicija. Kje sva zares in kako doživljava kje sva ter kam hočeva danes in kam bova hotela naslednji mesec, naslednji teden, jutri (?) tako postajajo paradoksi, ki nama odkrivajo osnovne resnice sveta - da se moraš včasih enostavno prepustiti in da nas naš "zemeljski" razum velikokrat ovija v v zanke ciklajočih se vprašanj in strahov.

Verjetno zato ni nikakršno presenečenje, da smo decembra nosili kianitni obesek kolekcije Vanessa Verve. Kristal se namreč močno poveže z nosilcem in kot tvoj sopotnik stimulira tvojo intuicijo ter te povezuje z višjimi vibracijami. Naju je vodil na poti k razumevanju preko strahov in mehurčkov slabe energije. Leto sva tako zaključila prijetno utrujena.

 

Kaj prinaša 2024 noben zares ne ve, lahko pa smo prepričani, da bo leto izredno intenzivno tako v spiritualnem kot zemeljskem smislu. In popolnoma sprejemljivo je, da se na to popotovanje začenjamo pripravljati že danes. Midva svetujeva, da se kot družba v 2024 zavežemo razvoju svoje lastne in tudi kolektivne intuicije. Ta najzvestejša vrlina nas bo vodila skozi labirint svetov in če jo bomo aktivno brusili, nam bo v zameno obogatila življenje prek spoznavanja samih sebe.

V CPSju imamo kar nekaj kristalov, ki nam pri tem lahko pomagajo. Na primer ta čudovit mesečev kamen, ali pa ametist, še posebej "Chevron" in pa ema jajce. Ne smemo pa pozabiti nama najljubšega, nosilca antičnih sporočil matere Zemlje septarian.

 

Do naslednjič,

Davor & Vanessa

Foto: Jean Wimmerlin (Unsplash) 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.